WILLA SÖDERIN SUOSITTELEMAT MENUT


Sodermenu_elokuu.jpg

jalkkari.jpg


Willa Söderin suosittelemat menut:

- Kokin työajan arkena ja arkilauantaisin

- Ruokailuastiat, välineet, shampanja ja viinilasit, pöytien kattaus. Sekä paperiset valkoiset lautas ja kahviliinat.

- Ruokajuomana vesi, lapsille maito, mehu. Jälkiruoka sisältää kahvi, tee, lapsille mehu.


Menuhinnat ei sisällä jälkiruokamenuta, iltapalamenuta eikä tarjoilijakustannuksia.

Yrityksille suunnittelemme menun toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaan.


ERITYISRUOKAVALIOT


Valmistamme ruokalajit mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisiksi tai laktoosittomiksi. Erityisruokavaliot huomioimme ja tarvittaessa hinnoittelemme saatuamme näistä lisätietoa. Alle 4-vuotiaat ruokailevat veloituksetta buffetista, 4-12 vuotiaiden ruokailusta veloitamme 50% menun hinnasta ja yli 12-vuotiailta normaali veloitus.

HINNAT


Tarjoilijakustannukset 32 €/h, pyhätyön osalta lisäveloitus 32 €/h.
Jos buffamenu halutaan pöytiintarjoiltuna, tarvitaan toinen kokki (josta veloitamme erikseen 35 €/h) sekä enemmän tarjoilijahenkilökuntaa. Kokin mahdollisen pyhätyön osalta lisäveloitus 35€/h.

Tilavuokra ma-pe 80 €/h, minimivaraus 4h
Tilavuokra la 1000 € (1.10-30.4.) klo 02:00 asti
Tilavuokra la 1200 € (1.5.-30.9.) klo 02:00 asti
Siivouskustannukset 80 €

Sesonkipäivien hinnoittelu erikseen mm. Uusivuosi, Vappu, Juhannus, itsenäisyyspv jne.

PYYDÄ TARJOUS TILAISUUDEN KOKONAISKUSTANNUKSISTA SÄHKÖPOSTITSE info@willasoder.fi

Hintoihin sisältyy kulloinkin voimassaolevat arvonlisäverot.

img-20150124-wa0003.jpg

vadelma_valkosuklaakakku.jpg

mohitokakku.jpg